PRUAB Pleiades
Fruit de l’interès en la innovació i el desenvolupament de nous productes en els camps de la consultoria geològica i ambiental, així com en l’enginyeria i la construcció i de la mà del Parc de Recerca de la UAB (PRUAB),  Pleiades Enginyeria i Consultoria, S.L. participarà en el Forum de Tecnologies i Innovació.
El Fòrum de Tecnologies i Innovaciósolucions per a les ciutats del futur pretén dinamitzar les relacions entre les empreses i investigadors de l’entorn de la B30 que treballin en els àmbits relacionats i destinats a les ciutats i el seu desenvolupament de futur.

PRUAB Pleiades
Tindrà lloc el proper dijous 30 d’octubre de 2014 al matí a Fira Sabadell. L’activitat generada en aquest esdeveniment ha de donar resposta als reptes de futur de les ciutats, així com a la millora de la seva qualitat de vida.

El “Fòrum de Tecnologies i Innovació: solucions per a les ciutats del futur” s’organitza en tres parts:

  1. Conferència sobre innovació en el desenvolupament urbà
  2. Marketplace per presentar les tendències en recerca i innovació
  3. Reunions bilaterals entre empreses i centres d’R+D+i

Aquest acte està organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell (PES) amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB (PRUAB).

Forma part del projecte atorgat pel Servei Català d’Ocupació (SOC) de la Generalitat de CatalunyaMillora i noves implementacions d’instruments de competitivitat de les empreses”.

Esperem que el Fòrum sigui un punt de trobada on el coneixement, la recerca i la col·laboració entre entitats, investigadors i empreses esdevingui d’utilitat per promoure acords, projectes i innovacions en el desenvolupament de les ciutats.